Udržitelný rozvoj cestovního ruchu a jeho uplatňování v destinaci Nový Zéland - Rotková, Petra; Indrová, Jarmila; Němečková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se věnuje konceptu udržitelného rozvoje cestovního ruchu a jeho uplatňování v destinaci Nový Zéland. Cílem práce je analýza současného stavu udržitelného rozvoje cestovního ruchu v této destinaci a posouzení perspektiv jeho dalšího vývoje. Významnou část práce představuje dotazníkové šetření, které analyzuje a hodnotí povědomí jednotlivých aktérů cestovního ruchu o tomto konceptu a zjišťuje konkrétní aktivity, kterými k udržitelnosti přispívají.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses