Vliv jazykového vzdělávání na motivaci zaměstnanců ve vybrané firmě - Přibylová, Kateřina (2018)
Diplomová práce se zabývá zkoumáním vlivu jazykového vzdělávání na motivaci zaměstnanců ve vybrané společnosti. První kapitola se zabývá obecnou motivací lidského chování, na kterou navazuje druhá kapitola věnující se motivaci pracovního jednání. Součástí první a druhé kapitoly je teoretický základ nezbytný pro pochopení problematiky motivace zaměstnanců. Ve třetí kapitole jsou teoretické poznatky využity při vyhodnocení provedeného výzkumu ve vybrané firmě. Na základě rozhovoru a dotazníkového šetření provedeného ve vybrané firmě byly vyvozeny závěry a doporučení pro vybranou společnost.