Vliv jazykového vzdělávání na motivaci zaměstnanců ve vybrané firmě - Přibylová, Kateřina; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá zkoumáním vlivu jazykového vzdělávání na motivaci zaměstnanců ve vybrané společnosti. První kapitola se zabývá obecnou motivací lidského chování, na kterou navazuje druhá kapitola věnující se motivaci pracovního jednání. Součástí první a druhé kapitoly je teoretický základ nezbytný pro pochopení problematiky motivace zaměstnanců. Ve třetí kapitole jsou teoretické poznatky využity při vyhodnocení provedeného výzkumu ve vybrané firmě. Na základě rozhovoru a dotazníkového šetření provedeného ve vybrané firmě byly vyvozeny závěry a doporučení pro vybranou společnost.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses