Strategie rozšíření činnosti společnosti EYELEVEL v asijsko-pacifickém a severoamerickém regionu - Besarab, Olena; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce analyzuje příležitosti pro rozšíření spolupráce společnosti EYELEVEL a VF Corporation na severoamerickém a asijsko-pacifickém regionu a navrhuje způsob zahájení tohoto rozvoje. Použitými výzkumnými metodami jsou analýza, komparace a osobní konzultace s pracovníky společnosti. V první kapitole práce je představena teoretická a praktická charakteristika společnosti EYELEVEL a je zde vymezené její působení. Druhá kapitola se věnuje analýze zákazníka – VF Corporation. Třetí kapitola podrobně zkoumá odvětví módního průmyslu a retailu s cílem odhalení potenciálu a hrozeb. Čtvrtá kapitola obsahuje analýzu a hodnocení makroprostředí trhů ve vymezených regionech. Pátá kapitola shrnuje poznatky získané provedenými výzkumnými metodami formou SWOT analýzy. Šestá kapitola je věnována návrhu zahájení rozšíření spolupráce EYELEVEL a VF Corporation.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses