IT podpora uměleckého kovářství - Fučík, Robin (2018)
Cílem práce je analyzovat fungování ve společnosti Umělecké kovářství Fučík & Skála, zjistit požadavky na IT ze strany zástupců společnosti a navrhnout IT řešení, které dokáže efektivně podpořit procesy společnosti a zároveň bude uspokojovat zjištěné požadavky. Pro dosažení cíle je nezbytné začít charakteristikou tržního prostředí uměleckého kovářství a charakteristikou společnosti. Dále bude potřeba analyzovat fungování společnosti Umělecké kovářství Fučík & Skála a charakterizovat klíčové procesy. Následně bude nutné analyzovat požadavky na IT.Po analýze procesů a požadavků proběhne v návaznosti na zjištěné požadavky analýza trhu a výběr vhodného řešení IT podpory. To bude v závislosti na povaze řešení buď přímo implementováno ve společnosti, nebo bude doporučen další postup, případně výběr konkrétní dodavatelské firmy. Posledním krokem pak bude doporučení dalších možných IT prostředků pro zkvalitnění a zjednodušení práce společnosti Umělecké kovářství Fučík & Skála. Výstupem práce bude buď implementované řešení IT podpory, nebo zadání, které společnosti může posloužit jako zadání pro dodavatelkou firmu.