Fenomén sdílené ekonomiky se zaměřením na USA a ČR - Lorenc, David; Vošta, Milan, 1962-; Vlčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce je zaměřena na fenomén sdílené ekonomiky, který se šíří zejména v posledních letech. Tento fenomén analyzuje z pohledu situace v USA a České republice. Zaměřuje se specificky na vymezení základních pojmů sdílené ekonomiky a její definici, formování premis na kterých sdílená ekonomika stojí a komplexní analýzu současného ekonomického a tržního stavu na základě praktického ověření.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses