Nabídka cestovních kanceláří ve vztahu k vybranému teritoriu - Kukáková, Jana; Petrů, Zdenka, 1953-; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem diplomové práce je nejdříve důkladně analyzovat vybrané teritorium a následně nabídku cestovních kanceláří, které organizují zájezdy do vybrané destinace. Autorka v tomto případě zvolila destinaci Kanárské ostrovy. První část práce je zaměřena na vymezení základních pojmů, kterými jsou cestovní kancelář, nabídka cestovní kanceláře, destinace a zájezd. Druhá část se zabývá analýzou zvolené destinace z hlediska cestovního ruchu. Poté následuje samotná analýza a srovnání nabídky vybraných cestovních kanceláří působících na trhu České republiky. V závěru je provedeno vyhodnocení analýzy a shrnutí hlavních poznatků.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses