Marketingová strategie destinace Kutná Hora do roku 2020 - Hudcová, Adéla (2018)
Diplomová práce je zaměřena na aktuální marketingovou strategii destinace Kutná Hora. Cílem práce je korekce a případně návrh nové marketingové strategie pro příští období s důrazem na roky 2019 a 2020. Práce je rozčleněna do čtyř hlavních kapitol. První kapitola zahrnuje teoretický výklad pojmů, které úzce souvisí s tématem práce. V druhé kapitole je charakterizována turistická destinace Kutná Hora a okolí včetně jejího postavení v rámci České republiky. Pozornost je také věnována současné marketingové strategii destinace. Třetí kapitola popisuje provedený primární výzkum včetně jeho statistického vyhodnocení. V poslední kapitole jsou klíčové faktory destinace shrnuty v rámci analýzy SWOT, ze které vyplývají návrhy a doporučení do budoucna.