Marketingová strategie destinace Kutná Hora do roku 2020 - Hudcová, Adéla; Vaško, Martin; Zdenková, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce je zaměřena na aktuální marketingovou strategii destinace Kutná Hora. Cílem práce je korekce a případně návrh nové marketingové strategie pro příští období s důrazem na roky 2019 a 2020. Práce je rozčleněna do čtyř hlavních kapitol. První kapitola zahrnuje teoretický výklad pojmů, které úzce souvisí s tématem práce. V druhé kapitole je charakterizována turistická destinace Kutná Hora a okolí včetně jejího postavení v rámci České republiky. Pozornost je také věnována současné marketingové strategii destinace. Třetí kapitola popisuje provedený primární výzkum včetně jeho statistického vyhodnocení. V poslední kapitole jsou klíčové faktory destinace shrnuty v rámci analýzy SWOT, ze které vyplývají návrhy a doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses