Úspěšnost zavedení nového řešení v rámci Industry 4.0 - Loubová, Lucie (2018)
Bakalářská práce je tvořena teoretickou částí, která se zabývá motivací a konkrétními motivačními teoriemi. Dále je také zde popsáno a vysvětleno vnímání vlastní účinnosti v anglickém originále self-efficacy . V praktické části je představena skupina Bosch, závod Bosch Diesel s.r.o. v Jihlavě a oddělení Industry 4.0/ IT ve výrobě. Téma I4.0 je v práci vysvětleno s implementací v dané firmě. Cílem bakalářské práce bylo zjistit úroveň spokojenosti zaměstnanců s konkrétním řešením Industry 4.0, míru využívání aplikace a pocit kompetentnosti k řešení. Výstupem práce je doporučení činností, které je vhodné používat při zavádění i dalších řešení v rámci čtvrté průmyslové revoluce.