Úspěšnost zavedení nového řešení v rámci Industry 4.0 - Loubová, Lucie; Hajdíková, Taťána; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Bakalářská práce je tvořena teoretickou částí, která se zabývá motivací a konkrétními motivačními teoriemi. Dále je také zde popsáno a vysvětleno vnímání vlastní účinnosti v anglickém originále self-efficacy . V praktické části je představena skupina Bosch, závod Bosch Diesel s.r.o. v Jihlavě a oddělení Industry 4.0/ IT ve výrobě. Téma I4.0 je v práci vysvětleno s implementací v dané firmě. Cílem bakalářské práce bylo zjistit úroveň spokojenosti zaměstnanců s konkrétním řešením Industry 4.0, míru využívání aplikace a pocit kompetentnosti k řešení. Výstupem práce je doporučení činností, které je vhodné používat při zavádění i dalších řešení v rámci čtvrté průmyslové revoluce.
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: průmysl 4.0; motivace; implementace (management); výrobní management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; industry 4.0; motivation (psychology); implementation (management); production management; bachelor's theses