Zhodnocení produktů fair trade a možnosti jejich prodeje v Ruské federaci - Kalců, Milan; Sato, Alexej, 1952-; Kunz, Vilém, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Práce se zabývá zhodnocením produktů fair trade a možností jejich prodeje v Ruské federaci. Cílem práce je vymezit koncept obchodování fair trade a jeho podíl v mezinárodním obchodě, charakterizovat specifické vlastnosti produktů fair trade a zhodnotit možnost uplatnění fair trade výrobků v Rusku. Pro dosažení cíle práce je využita marketingová analýza 4P, ve které jsou zkoumány specifické vlastnosti kávy obchodované v rámci konceptu fair trade, PEST analýza specifikující ruský trh a ruské spotřebitele. V poslední kapitole je využito vlastní pozorování, na základě kterého je vytvořen popis aktuální situace v prodeji fair trade produktů v Rusku. Z provedených analýz a pozorování je zhodnocena možnost uplatnění konceptu fair trade na ruském trhu a je formulován závěr práce.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses