Zájmové skupiny v mezinárodněpolitickém prostředí z hlediska konstruktivismu - Lotková, Lucie; Postler, Milan, 1960-; Druláková, Radka, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce mapuje konstrukci a vývoj diskurzu palmového oleje z hlediska zájmových skupin. Práce vychází z premisy, že kauza palmového oleje v českých médiích je vykonstruovaná novináři. Struktura práce je deduktivní, odvíjí se od obecnějších poznatků ke konkrétnějším, jak je postupně téma zužováno a konkretizováno. V závěru práce jsou výsledky výzkumu aplikovány na teoretické předpoklady uvedené v první části, čímž vzniká rámec ohraničující celé téma, přičemž poukazuje na vzájemnou propojenost mezinárodního prostředí a komerční komunikace.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses