Systém pro vedení bakalářských a diplomových prací - Danilov, Vladimir (2018)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem systému pro vedení bakalářských a diplomových prací který má řešit odhalené nedostatky systému stávajícího ([1]).Prace nejprve se věnuje analýze systému [1], ze které odhalený jeho slabé stránky. Na základě analýzy jsou navržena vylepšení a popsány nefunkční požadavky na novy systém. Další části jsou věnovány návrhu, vývoji a testování nového systému.V poslední části je vytvořena uživatelská příručka popisující užívání výsledné aplikace.