Systém pro vedení bakalářských a diplomových prací - Danilov, Vladimir; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem systému pro vedení bakalářských a diplomových prací který má řešit odhalené nedostatky systému stávajícího ([1]).Prace nejprve se věnuje analýze systému [1], ze které odhalený jeho slabé stránky. Na základě analýzy jsou navržena vylepšení a popsány nefunkční požadavky na novy systém. Další části jsou věnovány návrhu, vývoji a testování nového systému.V poslední části je vytvořena uživatelská příručka popisující užívání výsledné aplikace.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses