Mezinárodní cestovatelský start-up - Mayer, Filip (2018)
Teoretická část práce se zabývá problematikou startupů, jejich komunitami v České republice i v zahraničí a představuje vybrané inkubátory a akcelerátory. Praktická část se zabývá podnikatelským subjektem Kangelo a zahájením průvodcovské činnosti. Součástí práce je zakladatelský rozpočet, plánované výnosy i náklady v čase a výpočet bodu zvratu.