Mezinárodní cestovatelský start-up - Mayer, Filip; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Teoretická část práce se zabývá problematikou startupů, jejich komunitami v České republice i v zahraničí a představuje vybrané inkubátory a akcelerátory. Praktická část se zabývá podnikatelským subjektem Kangelo a zahájením průvodcovské činnosti. Součástí práce je zakladatelský rozpočet, plánované výnosy i náklady v čase a výpočet bodu zvratu.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses