Virtuální realita jako nový marketingový nástroj - Černý, Petr; Pavlíček, Antonín, 1977-; Juříček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Zaměření mé diplomové práce je na virtuální realitu jako nástroj nové generace marketingu soustřeďujícího se na realitní odvětví. Práce se zabývá objasněním problematiky virtuální reality, jejich různých podob, inovačních potenciálů a nových možností představování produktů zákazníkům. Přínos diplomové práce spočívá v představení metodiky vytvoření virtuálního modelu. Následně je autorem práce proveden výzkum dotazníkovým šetřením, jehož cílem je analyzovat stanovené hypotézy související s virtuální realitou. K ucelení povědomí o virtuální realitě jsou provedeny expertní rozhovory s nezávislými realitními makléři. Poslední část práce je zaměřena na testování vytvořeného virtuálního modelu. Virtuální model je výstupem představené metodiky, model je následně předveden a testován uživateli. Na základě získaných výsledků je stanovena odpověď na vybranou hypotézu definovanou v předešlé kapitole.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses