Privátní značky - Havrdová, Šárka (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou privátních značek, a to konkrétně na příkladu privátních značek společnosti dm drogerie markt s.r.o. V teoretické části se práce zaměřuje na vysvětlení pojmů značka, chování spotřebitele a informuje obecně o privátních značkách. Praktická část práce se skládá ze dvou částí. První část se věnuje dotazníkovému šetření, jehož cílem je získat informace o pohledu českých spotřebitelů na privátní značky této drogerie. Ve druhé části jsou na základě provedeného testu zhodnoceny jednotlivé produkty ze sortimentu společnosti dm drogerie markt s.r.o.