Privátní značky - Havrdová, Šárka; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou privátních značek, a to konkrétně na příkladu privátních značek společnosti dm drogerie markt s.r.o. V teoretické části se práce zaměřuje na vysvětlení pojmů značka, chování spotřebitele a informuje obecně o privátních značkách. Praktická část práce se skládá ze dvou částí. První část se věnuje dotazníkovému šetření, jehož cílem je získat informace o pohledu českých spotřebitelů na privátní značky této drogerie. Ve druhé části jsou na základě provedeného testu zhodnoceny jednotlivé produkty ze sortimentu společnosti dm drogerie markt s.r.o.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses