Mezinárodní obchod s kukuřicí - Křelinová, Karolína; Bolotov, Ilya; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této bakalářské práce je pomocí rozboru dostupných informací prozkoumat a charakterizovat světový trh s kukuřicí od roku 2005 do současnosti, zejména pak největší světové producenty, exportéry a importéry kukuřice. Tato práce také sleduje vývoj světových cen a obchodovaného množství kukuřice v daném období a definuje specifika jejího užití a pěstování nejen v zahraničí, ale i v České republice.
Vedoucí práce: Ilya Bolotov
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses