Analýza budování značky zaměstnavatele společnosti Amazon v České republice - Tajzlerová, Nikola (2018)
Diplomová práce se zabývá budováním značky zaměstnavatele. Cílem práce a zároveň předmětem praktické části je na základě analýzy realizovaného externího a interního dotazníkového šetření identifikovat a zhodnotit nástroje budování značky zaměstnavatele společnosti Amazon v České republice. Dotazníkové šetření je doplněno analýzou komunikačních kanálů, které společnost pro budování značky zaměstnavatele na českém trhu využívá.