Analýza budování značky zaměstnavatele společnosti Amazon v České republice - Tajzlerová, Nikola; Matysová, Kamila; Sadílek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá budováním značky zaměstnavatele. Cílem práce a zároveň předmětem praktické části je na základě analýzy realizovaného externího a interního dotazníkového šetření identifikovat a zhodnotit nástroje budování značky zaměstnavatele společnosti Amazon v České republice. Dotazníkové šetření je doplněno analýzou komunikačních kanálů, které společnost pro budování značky zaměstnavatele na českém trhu využívá.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses