Marketingová strategie destinace Gstaad-Saanenland - Svobodová, Zuzana (2018)
Cílem diplomové práce je zanalyzovat předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu v destinaci a v návaznosti připravit návrh pro zlepšení marketingové strategie destinace. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů z oblasti marketingu destinace. Praktická část práce poskytuje základní informace o destinaci, hodnotí primární a sekundární nabídku destinace a dále pojednává o současné marketingové strategii destinace. Na závěr jsou představena obecná doporučení autorky a návrhy na zlepšení marketingové strategie.