Implementace category managementu v retailu - Voženílková, Michaela; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem implementace category managementu v retailu. Jejím cílem je zmapovat celý proces category managementu a zařadit tvorbu planogramu do kontextu category managementu, a to jak v teoretickém pojetí, tak v softwaru, v němž se planogramy vytváří. V práci je popsán celý proces category managementu a vysvětleny základní pojmy související s tímto tématem. Značná část se zabývá realizací kroků category managementu v softwaru Quant, který je využíván primárně pro tvorbu planogramů. Práce směřuje k sestavení optimálního planogramu pro pobočku a následné implementaci tohoto planogramu na pobočce. V práci jsou uvedeny i některé analýzy, které se často používají pro optimalizaci prostoru pobočky či sledování výkonu kategorií.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses