Získávání zaměstnanců v mezinárodním prostředí - Švastová, Tereza (2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou procesu získávání a výběru zaměstnanců z mezinárodního prostředí ve vybrané společnosti. Teoretická část je zaměřena na prohloubení poznatků z oblasti získávání a výběru pracovníků. Přibližuje samotný proces získávání, jeho aspekty, metody sloužící k získávání zaměstnanců a jednotlivé postupy daného procesu. Nechybí ani právní úprava zaměstnaneckých vztahů. Praktická část je zpracována formou případové studie na základě praxí získaných poznatků. Cílem zpracování je analýza procesu získávání a výběru zaměstnanců z mezinárodního prostředí. Závěr práce shrnuje problematiku analýzy a navrhuje případná doporučení pro efektivnější průběh procesu.