Získávání zaměstnanců v mezinárodním prostředí - Švastová, Tereza; Legnerová, Kateřina, 1965-; Soušková, Milena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou procesu získávání a výběru zaměstnanců z mezinárodního prostředí ve vybrané společnosti. Teoretická část je zaměřena na prohloubení poznatků z oblasti získávání a výběru pracovníků. Přibližuje samotný proces získávání, jeho aspekty, metody sloužící k získávání zaměstnanců a jednotlivé postupy daného procesu. Nechybí ani právní úprava zaměstnaneckých vztahů. Praktická část je zpracována formou případové studie na základě praxí získaných poznatků. Cílem zpracování je analýza procesu získávání a výběru zaměstnanců z mezinárodního prostředí. Závěr práce shrnuje problematiku analýzy a navrhuje případná doporučení pro efektivnější průběh procesu.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses