Postavení Francie na mezinárodním trhu cestovního ruchu - Traxmandl, Jakub; Abrhám, Josef; Chaloupka, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá Francií a jejím postavením na poli mezinárodního cestovního ruchu. Hlavním cílem tedy je hodnocení vývoje její pozice na daném trhu, ať už v oblasti příjezdového, domácího nebo výjezdového cestovního ruchu. Její nedílnou součástí je i SWOT analýza, v závěru je také načrtnuta možná predikce budoucího vývoje. Zjištěné informace se opírají především o dostupná statistická data.Dále byla provedena metoda historicko-logická, sociologická nebo analytická. Práce potvrzuje, že navzdory nedávným teroristickým útokům se Francie nadále udržuje na předních příčkách nejnavštěvovanějších zemí světa.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses