Marketingová strategie spol. Česká spořitelna - Moravcová, Nikol; Průša, Přemysl, 1980-; Komínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této práce je popsat a kriticky zhodotit marketingovou strategii společnosti Česká spořitelna, a.s. První část práce je věnována vysvětlení základních pojmů v oblasti marketingu a marketingové a komunikační strategie. Praktická část se zabývá současnou situací na bankovním trhu se zaměřením na Českou spořitelnu, a.s., která je zde zárověň porována s jejími hlavními konkurenty. Na základě provedení situační analýzy a výzkumem zjištěných skutečností jsou navržena doporučení pro udržení si, či dokonce vylepšení svého postavení pro společnost.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses