Efektívna propagácia produktovej kategórie elektronika na internete zacielená na mladú generáciu vo veku 18-25 - Lazoríková, Slavomíra (2018)
Bakalárska práca sa zaoberá internetovou reklamou v produktovej kategorii elektronika. Celá práca sa vzťahuje na cieľovú skupinu vo veku 18-25. Výstupom práce sú odporúčania, kde a ako propagovať elektroniku na internete, aby bola cieľová skupina oslovená čo najefektívnejšie. Teda inzerovať tam, kde je cieľová skupina najlepšie dosiahnuteľná a s využitím prvkov, ktoré majú na (potenciálnych) zákazníkov významný vplyv.