Efektívna propagácia produktovej kategórie elektronika na internete zacielená na mladú generáciu vo veku 18-25 - Lazoríková, Slavomíra; Průša, Přemysl, 1980-; Urbanová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalárska práca sa zaoberá internetovou reklamou v produktovej kategorii elektronika. Celá práca sa vzťahuje na cieľovú skupinu vo veku 18-25. Výstupom práce sú odporúčania, kde a ako propagovať elektroniku na internete, aby bola cieľová skupina oslovená čo najefektívnejšie. Teda inzerovať tam, kde je cieľová skupina najlepšie dosiahnuteľná a s využitím prvkov, ktoré majú na (potenciálnych) zákazníkov významný vplyv.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses