Turecko jako destinace mezinárodního cestovního ruchu - Melišová, Tereza; Abrhám, Josef; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá cestovním ruchem Turecka a jeho dopady na ekonomickou situaci. Práce je systematicky a logicky rozdělená do tří částí dle cílů práce. První část se zabývá teoretickým vymezením mezinárodního cestovního ruchu a udržitelným rozvojem cestovního ruchu. Druhá část se věnuje charakteristice Turecka se zaměřením na ekonomickou situaci. Třetí, praktická část, analyzuje cestovní ruch Turecka v mezinárodním srovnání, dále analyzuje příjezdový cestovní ruch a v neposlední řadě je zhotovena SWOT analýza, která hodnotí konkurenceschopnost Turecka.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses