Návštěvnost hotelových restaurací - Machalová, Katarína Annette; Jenčková, Jiřina; Daňková, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato práce se zabývá problematikou segmentu hotelových restaurací, který se nachází na pomezí ubytovacích a stravovacích zařízení. V práci jsou na základě sesbíraných dat pomocí lineární regresní analýzy sestaveny statistické modely popisující návštěvnost hotelových restaurací se zaměřením na polední a večerní provoz hotelových restaurací na Praze 1. Vstupní data a vytvořené modely jsou v závěru práce analyzovány a interpretovány.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses