Využití Google Analytics v on-line marketingu - Čapková, Kateřina; Topolová, Ivana; Havlík, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi využívání nástroje Google Analytics v on-line marketingu. Cílem je dát doporučení firmě Škoda Auto, jak nástroj více využívat pro svůj e-shop. V práci je přiblíženo, jakým způsobem internet změnil chování zákazníků, přičemž jsou předložena některá statistická data. Jsou nastíněny možnosti webové analytiky a konkrétně je představen nástroj Google Analytics. Práce představuje základní principy jeho fungování a základní metriky, které je možné sledovat. Dále jsou v práci popsány některé metody on-line marketingu, které je žádoucí propojit s webovou analytikou a službou Google Analytics. Součástí práce je případová studie, v níž bude popsán způsob používání nástroje Google Analytics firmou Škoda Auto a.s. při provozování jejich e-shopu. Výsledkem práce je několik doporučení, která se týkají většího využívání možností funkce Cíle, sledování dalších metrik při hodnocení kampaní, sledování přehledu nejnavštěvovanějších stránek a funkcí využitelných on-line marketingové kampaně.
Vedoucí práce: Ivana Topolová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses