Vnitřní předpisy, organizační řády a pokyny zaměstnavatele s ohledem na jejich platnost a vymahatelnost - Bílek, Petr; Hejda, Jan, 1955-; Šeda, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá vnitřními předpisy, organizačními řády a pokyny zaměstnavatele, a to především jejich platností a vymahatelností. Práce je rozdělena do tří částí. V první části autor analyzuje teoretické závěry odborné literatury a relevantní legislativy. V druhé části autor aplikuje jednotlivá východiska z první části při zkoumání reálných vnitřních předpisů, organizačních řádů a pokynů zaměstnavatelů a shrnuje tyto závěry v uceleném komentáři k těmto otázkám. Třetí, praktická, část je souhrnem závěrů autorovy analýzy teoretických východisek aplikovaných na existující vnitřní předpisy, organizační řády a pokyny zaměstnavatele, zobrazených v tabulce, jejímž smyslem je přehledně shrnout závěry této práce ve formě, která může přinést každému čtenáři užitečné informace pro jeho pracovní život.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: podnikový management; pracovní vztahy; zaměstnanci; vnitropodnikové směrnice; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; industrial management; industrial relations; employees; corporate regulations; bachelor's theses