Personální marketing ve vybraném mezinárodním podniku - Vaculová, Šárka; Legnerová, Kateřina, 1965-; Sido, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce „Personální marketing ve vybraném mezinárodním podniku“ se zabývá trendem využívání marketingových postupů v řízení lidských zdrojů a jejich aplikací firmou Philip Morris ČR a.s. Cílem práce je prozkoumání konkrétních činností personálního marketingu zaměřených na studenty a absolventy vysokých škol ve vybrané firmě, zhodnocení těchto aktivit a navržení možných doporučení ke zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou shrnuty a vymezeny základní pojmy a popsány vybrané činnosti personálního marketingu včetně aktuálních trendů v této oblasti v České republice. Praktická část se zaměřuje na představení firmy Philip Morris ČR a.s. a zmapování jejích aktivit personálního marketingu. Součástí práce je kvantitativní dotazníkové šetření ohledně preferencí studentů a absolventů o jejich budoucím zaměstnavateli. Výsledky výzkumu a celé praktické části jsou zanalyzovány, zhodnoceny a v závěru práce jsou navržena doporučení do budoucna včetně podnětů pro projekt nových kariérních stránek.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses