Jak na efektivní home office - Hurtíková, Adéla (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá jednou z nejdynamičtěji se rozvíjejících forem flexibilního výkonu práce a sice home office neboli prací na dálku. Po představení dosavadního vývoje práce na dálku jsou identifikovány současné trendy v praktikování home office a popsány praktiky vybraných poradenských společností působících v ČR. Výstupem práce je na základě literatury a kombinace vlastních výzkumů sestavený seznam doporučení pro společnost, která by chtěla svým zaměstnancům využívání home office umožnit.