Jak na efektivní home office - Hurtíková, Adéla; Topolová, Ivana; Kubálková, Markéta, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá jednou z nejdynamičtěji se rozvíjejících forem flexibilního výkonu práce a sice home office neboli prací na dálku. Po představení dosavadního vývoje práce na dálku jsou identifikovány současné trendy v praktikování home office a popsány praktiky vybraných poradenských společností působících v ČR. Výstupem práce je na základě literatury a kombinace vlastních výzkumů sestavený seznam doporučení pro společnost, která by chtěla svým zaměstnancům využívání home office umožnit.
Vedoucí práce: Ivana Topolová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses