Přeshraniční turistika - Bláha, Martin; Cimler, Petr, 1956-; Fuchs, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou přeshraniční nákupní turistiky obyvatel Libereckého kraje. Cílem bylo analyzovat chování obyvatel Libereckého kraje, kteří záměrně cestují za nákupy do přilehlých regionů v Německu a Polsku. První kapitola obsahuje popis dotčeného území. Druhá kapitola obsahuje souhrn obecných aspektů přeshraniční nákupní turistiky, souhrn konkrétních opatření souvisejících s členstvím v Evropské unii a stručný výčet nákupních možností v příhraničí Libereckého kraje. Třetí kapitola obsahuje interpretaci výsledků dotazníkového šetření provedeného mezi obyvateli Libereckého kraje.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses