Analýza a návrh marketingové a komunikační strategie značky Peugeot - Malá, Michaela (2018)
Diplomová práce analyzuje marketingovou a komunikační strategii značky Peugeot v České republice. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První z nich je teoretická a zaměřuje se na pojmy jako například marketingová strategie, komunikační mix a značka. V druhé kapitole se čtenáři dozví obecné informace o společnosti Peugeot. Není opomenut ani positioning značky a prvky komunikace mezi které patří logo, claim atd. Následující dvě kapitoly jsou praktické. V jedné z nich je analyzována dosavadní komunikace Peugeotu v České republice. Konkrétněji jsou rozebrány prvky kampaně z roku 2017 na model Nový Peugeot 5008 a promo kampaně na 7 dní Peugeot, která probíhala na podzim. Součástí této kapitoly je vyhodnocení dotazníku, který byl zaměřen na image značky Peugeot a SWOT analýza, která poskytuje základ pro vytvoření nové komunikační kampaně na model Nový Peugeot 508, která má za úkol posunout image značky směrem luxusním vozům.