Analýza a návrh marketingové a komunikační strategie značky Peugeot - Malá, Michaela; Průša, Přemysl, 1980-; Černý, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce analyzuje marketingovou a komunikační strategii značky Peugeot v České republice. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První z nich je teoretická a zaměřuje se na pojmy jako například marketingová strategie, komunikační mix a značka. V druhé kapitole se čtenáři dozví obecné informace o společnosti Peugeot. Není opomenut ani positioning značky a prvky komunikace mezi které patří logo, claim atd. Následující dvě kapitoly jsou praktické. V jedné z nich je analyzována dosavadní komunikace Peugeotu v České republice. Konkrétněji jsou rozebrány prvky kampaně z roku 2017 na model Nový Peugeot 5008 a promo kampaně na 7 dní Peugeot, která probíhala na podzim. Součástí této kapitoly je vyhodnocení dotazníku, který byl zaměřen na image značky Peugeot a SWOT analýza, která poskytuje základ pro vytvoření nové komunikační kampaně na model Nový Peugeot 508, která má za úkol posunout image značky směrem luxusním vozům.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses