Optimalizace distribuční cesty výrobků Plzeňského Prazdroje do Jižní Korey - Adamec, Jakub; Halík, Jaroslav, 1961-; Braun, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této práce je snaha o optimalizaci distribučních cest Plzeňského Prazdroje do Jižní Korey. Práce se skládá ze dvou částí. V první části je popsána historie pivovarnictví, spjatost českého národa s pivem, historie Plzeňského Prazdroje, výroba piva a dodací podmínky, které úzce souvisí s exportem. Na tuto část posléze volně navazuje praktická část, která analyzuje dosavadní distribuční cesty využívané Plzeňským Prazdrojem. V současné době využívá Plzeňský Prazdroj tři formy logistiky pro export svých pivních surovin do Jižní Korey – železniční, leteckou a námořní. Autor si klade za cíl hlouběji analyzovat každou z těchto forem v samostatné kapitole, a najít vhodná řešení, která povedou k optimalizaci a zlepšení daných distribučních cest.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses