Podnikatelský plán založení rodinného podniku - Ertl, Marek (2018)
Hlavním cílem této bakalářské práce je vypracovat reálný a v praxi proveditelný podnikatelský plán založení rodinné pizzerie s rozvozem jídla po Českých Budějovicích. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části se zabývá potřebnou teorií k sestavení podnikatelského plánu. Praktická část bakalářské práce se věnuje zpracování konkrétního podnikatelského plánu. Zjišťuje, zda bude podnik v daných podmínkách životaschopný a podnikatelský plán tedy reálný.