Podnikatelský plán založení rodinného podniku - Ertl, Marek; Trachta, Václav; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Hlavním cílem této bakalářské práce je vypracovat reálný a v praxi proveditelný podnikatelský plán založení rodinné pizzerie s rozvozem jídla po Českých Budějovicích. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části se zabývá potřebnou teorií k sestavení podnikatelského plánu. Praktická část bakalářské práce se věnuje zpracování konkrétního podnikatelského plánu. Zjišťuje, zda bude podnik v daných podmínkách životaschopný a podnikatelský plán tedy reálný.
Vedoucí práce: Václav Trachta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: podnikatelské projekty; stravovací zařízení; pizzerie; rodinné podniky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business planning; catering establishments; pizzerias; family business enterprises; bachelor's theses