Kemping jako typ ubytovacích služeb v ČR - Šimandlová, Lucie; Kalábová, Markéta; Jenčková, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá ubytováním v kempech v České republice. Věnuje se dělení těchto zařízení dle různých kategorizací, dle uspořádání na mapě České republiky a porovnává stav v České republice s ostatními evropskými státy. Hlavní součástí práce je dotazníkové šetření mezi návštěvníky kempů. Snaží se charakterizovat cílovou skupinu návštěvníků a rozpoznat jejich potřeby. Součástí práce je i analýza vybraných 10 kempů nacházejících se na území České republiky. Porovnává jejich vybavení, služby, propagaci a hodnocení jejich návštěvníků. Na závěr práce jsou uvedena konkrétní doporučení pro provozovatele kempů.
Vedoucí práce: Markéta Kalábová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses