Marketingová strategie vybraného ubytovacího zařízení - Frühaufová, Nikola (2018)
Práce se věnuje strategickému řízení hotelu pomocí marketingu. Jejím cílem je vytvoření marketingového plánu na základě analýzy současného fungování vybraného ubytovacího zařízení. Marketingový mix je navržen tak, aby byl snadno aplikovatelný a optimálně přizpůsobený konkrétnímu ubytovacímu zařízení. Práce využívá poznatky u obecného marketingu, které jsou doplněny specifiky marketingu služeb. V teoretické části je poté představen také cestovní ruch a jeho vliv na ekonomiku.