Marketingová strategie vybraného ubytovacího zařízení - Frühaufová, Nikola; Jenčková, Jiřina; Zdenková, Karolína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Práce se věnuje strategickému řízení hotelu pomocí marketingu. Jejím cílem je vytvoření marketingového plánu na základě analýzy současného fungování vybraného ubytovacího zařízení. Marketingový mix je navržen tak, aby byl snadno aplikovatelný a optimálně přizpůsobený konkrétnímu ubytovacímu zařízení. Práce využívá poznatky u obecného marketingu, které jsou doplněny specifiky marketingu služeb. V teoretické části je poté představen také cestovní ruch a jeho vliv na ekonomiku.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses