Brand management značky DERMACOL na českém trhu - Derflová, Kateřina; Průša, Přemysl, 1980-; Asmalovskij, Alexandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato práce se zaměřuje na výzkum znalosti značky Dermacol na českém trhu.Cílem mé práce je shrnout hlavní poznatky z brand managementu a aplikovat je při zpracování návrhu řízení kosmetické značky Dermacol. K tomu využiji metody případové studie. Vstupní data byla získána primárně na základě dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses