Systém RAPEX - Hrnčárková, Kristýna; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této práce je zhodnotit systém včasné výstrahy pro nebezpečné nepotravinářské produkty RAPEX jakožto nástroj spolupráce na evropském vnitřním trhu a příležitost pro firmy efektivně posoudit perspektivu vztahů se svými dodavateli. První část představuje stručný úvod do problematiky ochrany spotřebitele. Druhá část se zabývá nastíněním principů systému RAPEX a podrobnou analýzou jeho záchytů v letech 2013-2017. Třetí část je potom zaměřena na vhodný výběr dodavatelů vyplývající z vysokých požadavků na bezpečnost a kvalitu prodávaných výrobků.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses