Marketingová kampaň při uvedení produktu na domácí trh - Dostál, Pavel (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou kampaní českého výrobce automobilů ŠKODA AUTO spojené s uvedením modelu segmentu SUV – KODIAQ na domácí trh. Cílem je shrnout a zmapovat marketingové aktivity, porovnat je s teoretickými postupy a zhodnotit pomocí získaných informací a výsledků vlastního marketingového výzkumu s následným doporučením pro příští uvedení významného produktu. V praktické části je důraz kladen na marketingový mix 4P (product, price, place, promo) a komunikační mix. Hlavním zjištěním práce je, že kampaň při uvedení byla dobře viditelná a dostupná širokému publiku na několika kanálech, ale nebyla vždy dostatečně srozumitelná a zapamatovatelná.